Zorgdouche huren: creëer uw eigen zorgbadkamer

Wilt u ook makkelijk kunnen blijven douchen tijdens een blessure, revalidatie, ongeval of ziekte? Huur dan een Zorgdouche bij ons. Wij begrijpen het namelijk heel goed dat een ontspannen douche een welverdiend moment is voor velen. Onze mobiele Zorgdouche kunnen wij bijna overal in huis plaatsen. En omdat het een stand-alone cabine is, hoeft er niets aan een muur bevestigd te worden. De Zorgdouche is eenvoudig te installeren en is in nog geen halve dag te gebruiken.

Door ouderdom, blessure, revalidatie, ongeval of ziekte kan douchen opeens uiterst lastig worden. Speciaal vanuit deze zorgbehoefte is onze Zorgdouche ontwikkeld. Een doordacht design waarbij kwaliteit, toegankelijkheid, functionaliteit en veiligheid vooropstaan. Door het huren van een tijdelijke mobiele douchecabine voorkomt u dus veel gedoe. Dit geeft rust. Hoe fijn is het om in uw eigen vertrouwde omgeving te kunnen blijven douchen? 

Het is mogelijk om een Zorgdouche op basis van de Budget of Standaard per maand te huren. Tevens bestaat de mogelijkheid om de Zorgdouche Extra Veilig te huren voor minimaal zes maanden, daarna heeft u de optie om deze aan te schaffen. Hieronder vindt u meer informatie over beide mogelijkheden.

*Huur/koop

Wilt u de Zorgdouche Extra Veilig huren in plaats van kopen? Ook dit is bij ons mogelijk.

Voorbeeld
Wanneer u de Zorgdouche Extra Veilig van 120 x 90 cm wilt proberen, huurt u deze voor een periode van minimaal 6 maanden.
U betaalt 6 x € 375,- = € 2.250,- aan het begin van de huurperiode. 

Na de huurperiode heeft u de volgende mogelijkheden:

  • De cabine laten ophalen.
  • De cabine per maand blijven huren voor € 375,-
    (let op: hiermee koopt u de Zorgdouche niet af).
  • De cabine aanschaffen voor het restantbedrag van € 1.050,- o.b.v. de Zorgdouche van 120 x 90 cm. Het restantbedrag voor de Zorgdouche van 140 x 90 cm = € 1.100,-.

Wanneer u de cabine korter huurt is er bij huur/koop geen sprake van terugbetaling/restitutie. 

Wilt u de Zorgdouche per maand huren?

Dan bieden wij u deze Zorgdouche aan op basis van de Budget en Standaard.

De prijs per maand bedraagt € 425,-.

  • Deze is per maand opzegbaar.
  • U bouwt géén tegoed op.
  • U heeft de mogelijkheid de cabine aan te schaffen voor de cataloguswaarde.
  • Wij crediteren maximaal 1 maand huur.

Voorbeeld
U huurt de cabine 3 maanden en besluit de cabine aan te schaffen. 

Cataloguswaarde Zorgdouche:€ 3.000,-
Credit 1 maand huur:— € 425,-
U betaalt:€ 2.575,-

Wilt u meer weten? Vraag dan een offerte bij ons aan! 

Meer over onze mobiele Zorgdouche

Over het algemeen wordt de Zorgdouche op de begane grond geplaatst. Denk bijvoorbeeld aan de woonkamer, bijkeuken, garage, slaapkamer of serre. Wij sluiten de Zorgdouche aan op een warm- en koud wateraanvoer en op een afvoer. Iedere zorgsituatie is uniek en daarmee de plaatsingsmogelijkheden ook. Maar dat is voor ons geen enkel probleem.

De mobiele Zorgdouches zijn uit voorraad leverbaar en worden in één dag geplaatst. Onze ervaren monteurs installeren graag de douche voor u. Mocht u dit liever zelf willen doen, is dit ook een optie.  

Wat vinden klanten van Zorgdouche?

Veelgestelde vragen

Koop + Huur: de behoefte aan een douchecabine kan onverwacht ontstaan. Wij streven dan ook naar een snelle levering. Binnen enkele werkdagen kunnen wij de Zorgdouche bij u thuis bezorgen. Installatie is afhankelijk van onze planning en vanzelfsprekend uw planning. In overleg vinden we altijd een passende oplossing. 

Koop: over het algemeen wordt de Zorgdouche geplaatst op de begane grond. Denk bijvoorbeeld aan de woonkamer, bijkeuken, slaapkamer, serre of garage. De Veilig & Extra Veilig 120cm en 140cm breed  kunnen ook naar een hogere of lagere gelegen etage gebracht worden. Wij sluiten de mobiele douchecabine aan op een warm- en koud wateraanvoer en een afvoer. Het is van belang om de ruimte waarin de cabine wordt gebruikt goed te ventileren. Ventilatie zorgt ervoor dat vocht in de ruimte wordt afgevoerd.

Huur: over het algemeen wordt de Zorgdouche geplaatst op de begane grond. Denk bijvoorbeeld aan de woonkamer, bijkeuken, slaapkamer, serre of garage. Wij sluiten de mobiele douchecabine aan op een warm- en koud wateraanvoer en een afvoer. Het is van belang om de ruimte waarin de cabine wordt gebruikt goed te ventileren. Ventilatie zorgt ervoor dat vocht in de ruimte wordt afgevoerd.

Koop: de formaten 120cm en 140cm breed kunnen worden betreden met een verrijdbare douchestoel. De cabine zal in dit geval voorzien moeten worden van een rijplaat (optioneel).

Huur: geef ons op voorhand aan dat u gebruik wilt maken van een rijplaat. Dit i.v.m. beschikbaarheid.

Koop: wanneer u een zorgdouchecabine bij ons bestelt, ontvangt u van ons een factuur. Deze kunt u nadat u de factuur heeft ontvangen direct overmaken. U kunt er ook voor kiezen om het bedrag te betalen wanneer uw Zorgdouche geplaatst wordt. U kunt pinnen bij de monteur (let wel op uw daglimiet) of contant betalen (let erop dat het gepast is, wij hebben geen wisselgeld). Voor of op het moment van leveren wordt de betaling dus gedaan, niet achteraf.

Huur: u ontvangt de factuur na installatie van de Zorgdouche via de e-mail. Daarna ontvangt u maandelijks van ons een tussentijdse factuur zolang u de cabine huurt. U huurt de Zorgdouche per maand.

Huur/Koop: Wanneer u een cabine huurt via de Huur/Koop Constructie geldt als bij Koop. Na 6 maanden kunt u: de huur stopzetten, cabine per maand blijven huren of de cabine aanschaffen voor het restantbedrag. 

Het kan zijn dat uw verzekeraar of gemeente een tegemoetkoming biedt in de kosten voor de Zorgdouche. Dit verschilt echter per verzekeraar of gemeente. Helaas kunnen wij hier nog niet in adviseren. Wij raden u daarom aan met uw eigen verzekeraar en gemeente contact op te nemen over de mogelijkheden. Hier vindt u meer informatie.

Koop: wanneer er warm- en koudwateraansluiting in de ruimte aanwezig is kan de zorgdouchecabine hierop aangesloten worden. Wanneer u alleen koud water heeft is het mogelijk een 50 liter boiler in te zetten. In de meeste gevallen (90%) zal het water worden afgevoerd d.m.v. een afvoerpomp welke het water afvoert naar/onder een gootsteen of een wasmachine-afvoer.

Huur: omdat dit van tijdelijke aard is, is het van belang de opties te bespreken.

Koop + Huur + Huur/Koop: mocht u over een put in de ruimte beschikken, waar de Zorgdouche op of naast komt te staan zal er geen vermoedelijk pompje nodig zijn. Dit zal de monteur op locatie bekijken.

Goedkoopste zorgbadkamer:

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor onze Zorgdouches?