Tijdelijke mobiele Zorgdouche huren

Op zoek naar een tijdelijke oplossing om veilig te blijven douchen tijdens een blessure, revalidatie, ongeval of ziekte? Huur dan een mobiele Zorg-douchecabine. Wij begrijpen namelijk heel goed dat een douche veel meer is dan alleen een opfrisbeurt. Onze douchecabines kunnen op vrijwel iedere locatie geplaatst worden. En omdat het een op zichzelf staande douchecabine is, hoeft er niets aan een muur bevestigd te worden. De Zorgdouche is eenvoudig te installeren en binnen een halve dag te gebruiken.

Door ouderdom, blessure, revalidatie, ongeval of ziekte kan douchen opeens uiterst lastig worden. Speciaal vanuit deze zorgbehoefte is onze Zorgdouche ontwikkeld. Kwalitatief hoogwaardige douchecabines die comfortabel, toegankelijk en veilig zijn. Door het huren van een tijdelijke mobiele douchecabine wordt veel gedoe en verbouwingen voorkomen. Dit geeft rust. Hoe fijn is het om in de eigen vertrouwde omgeving te kunnen blijven douchen? 

Het is mogelijk om een Zorgdouche Standaard per maand te huren. Tevens bestaat de mogelijkheid om de Zorgdouche Extra Veilig te huren voor minimaal zes maanden, daarna heeft u de optie om deze aan te schaffen.

*Huur/koop

Wilt u de Zorgdouche Extra Veilig huren in plaats van kopen?

Voorbeeld
Wanneer u de Zorgdouche Extra Veilig van 120 x 80 cm wilt proberen, huurt u deze voor een periode van minimaal 6 maanden.
U betaalt 6 x € 375,- = € 2.250,- aan het begin van de huurperiode. 

Dit zijn de mogelijkheden na de huurperiode:

  • De douchecabine laten ophalen.
  • De douchecabine per maand blijven huren voor € 375,-
    (let op: hiermee koopt u de Zorgdouche niet af).
  • De douchecabine aanschaffen voor het restantbedrag van € 1.100,- o.b.v. de Zorgdouche van 120 x 80 cm.

Wanneer u de Zorgdouche korter huurt, is er bij huur/koop geen sprake van terugbetaling/restitutie. 

Wilt u de Zorgdouche per maand huren?

Dan bieden wij de Zorgdouche aan op basis van het model Standaard.

De prijs per maand bedraagt € 425,-.

  • Deze is per maand opzegbaar.
  • U bouwt géén tegoed op.
  • U heeft de mogelijkheid de douchecabine aan te schaffen voor de cataloguswaarde.
  • Wij crediteren maximaal 1 maand huur.

Voorbeeld
U huurt de zorgdouche 3 maanden en besluit de douchecabine aan te schaffen. 

Cataloguswaarde Zorgdouche:€ 3.000,-
Credit 1 maand huur:— € 425,-
U betaalt:€ 2.575,-

Meer over onze mobiele Zorgdouche

Over het algemeen wordt de Zorgdouche op de begane grond geplaatst. Denk bijvoorbeeld aan de woonkamer, bijkeuken, garage, slaapkamer, of serre. Wij sluiten de Zorgdouche aan op een warm- en koud wateraanvoer en op een afvoer. Iedere (zorg)situatie is uniek en daarmee de plaatsingsmogelijkheden ook. Met onze ruime ervaring in het plaatsen van tijdelijke mobiele douchecabines, vinden we in vrijwel iedere situatie een passende oplossing. 

De veilige Zorgdouches zijn uit voorraad leverbaar en worden in één dag geplaatst door onze ervaren monteurs. Liever zelf plaatsen? Ook dit is een optie. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Naast het huren van de Zorgdouche, is het ook mogelijk om de douchecabine te kopen.

Wat vinden klanten van Zorgdouche?

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,7!
Bekijk alle referenties

Veelgestelde vragen

Koop + Huur: de behoefte aan een douchecabine kan onverwacht ontstaan. Wij streven dan ook naar een snelle levering. Binnen enkele werkdagen kunnen wij de Zorgdouche op locatie bezorgen. Installatie is afhankelijk van onze planning en vanzelfsprekend uw planning. In overleg vinden we altijd een passende oplossing. 

Koop: over het algemeen wordt de Zorgdouche geplaatst op de begane grond. Denk bijvoorbeeld aan de woonkamer, bijkeuken, slaapkamer, serre, of garage. De Veilig & Extra Veilig 120cm en 140cm breed  kunnen ook naar een hogere of lagere gelegen etage gebracht worden. Wij sluiten de mobiele douchecabine aan op een warm- en koud wateraanvoer en een afvoer. Het is van belang om de ruimte waarin de cabine wordt gebruikt goed te ventileren. Ventilatie zorgt ervoor dat vocht in de ruimte wordt afgevoerd.

Huur: over het algemeen wordt de Zorgdouche geplaatst op de begane grond. Denk bijvoorbeeld aan de woonkamer, bijkeuken, slaapkamer, serre of garage. Wij sluiten de mobiele douchecabine aan op een warm- en koud wateraanvoer en een afvoer. Het is van belang om de ruimte waarin de cabine wordt gebruikt goed te ventileren. Ventilatie zorgt ervoor dat vocht in de ruimte wordt afgevoerd.

Koop: de formaten 120cm en 140cm breed kunnen worden betreden met een verrijdbare douchestoel. De cabine zal in dit geval voorzien moeten worden van een rijplaat (optioneel).

Huur: geef ons op voorhand aan dat er gebruikgemaakt wenst te worden van een rijplaat. Dit i.v.m. beschikbaarheid.

Koop: wanneer een zorgdouchecabine bij ons wordt besteld, versturen wij direct de factuur. Deze kan na ontvangst direct overgemaakt worden. Het bedrag kan ook betaald worden wanneer de Zorgdouche geplaatst wordt. Bij de monteur kan gepind worden (let wel op het daglimiet) of contant betaald worden (let erop dat het gepast is, wij hebben geen wisselgeld). Voor of op het moment van leveren wordt de betaling dus gedaan, niet achteraf.

Huur: wij versturen de factuur na installatie van de Zorgdouche via de e-mail. Daarna versturen wij maandelijks een tussentijdse factuur zolang de cabine wordt gehuurd. De Zorgdouche wordt per maand gehuurd.

Huur/Koop: Wanneer de cabine wordt gehuurd via de Huur/Koop Constructie geldt het als bij Koop. De opties na 6 maanden zijn: de huur stopzetten, cabine per maand blijven huren of de cabine aanschaffen voor het restantbedrag. 

Het kan zijn dat de verzekeraar of gemeente een tegemoetkoming biedt in de kosten voor de Zorgdouche. Dit verschilt echter per verzekeraar of gemeente. Helaas kunnen wij hier nog niet in adviseren. Wij raden u daarom aan met de betreffemde verzekeraar en gemeente contact op te nemen over de mogelijkheden. Hier vindt u meer informatie.

Koop: wanneer er warm- en koudwateraansluiting in de ruimte aanwezig is kan de zorgdouchecabine hierop aangesloten worden. Wanneer er alleen koud water is, is het mogelijk een 50 liter boiler in te zetten. In de meeste gevallen (90%) wordt het water afgevoerd d.m.v. een afvoerpomp, welke het water afvoert naar/onder een gootsteen of een wasmachine-afvoer.

Huur: omdat dit van tijdelijke aard is, is het van belang de opties te bespreken.

Koop + Huur + Huur/Koop: is er een put in de ruimte aanwezig waar de Zorgdouche op of naast komt te staan, dan zal er vermoedelijk geen pompje nodig zijn. De monteur bekijkt dit op locatie.

Voordelige seniorenbadkamer:

Een vrijblijvende prijsopgave van onze Zorgdouches?