Mobiele Zorgdouche Standaard, voor uw eigen zorgbadkamer

De goedkope Zorgdouche Standaard wordt gekenmerkt door meerdere handgrepen en een halfhoog douchegordijn met magneetsluiting. Mocht optimale veiligheid erg belangrijk zijn, dan is de Zorgdouche Extra Veilig een keuze die waarschijnlijk beter bij u past. De Standaard is een mobiele zorgdouche en kan bijna overal binnen een halve dag worden geïnstalleerd.

Voordelen van de Zorgdouche Standaard

De Zorgdouche Standaard is uitgerust met een stille en zuinige afvoerpomp om het douchewater weg te pompen. Het extra steunpunt aan de zijwand maakt het instappen een stukje veiliger. De cabine is aan de onderzijde van de cabine voorzien van een flexibele flap die als waterkering dient. Doordat de flap flexibel is, is het mogelijk om met een doucherolstoel de cabine in te gaan. Hiervoor dient de douchecabine wel voorzien te worden van een rijplaat.

Bij de Zorgdouche Standaard wordt een extra halfhoog douchegordijn meegeleverd. Deze sluit aan beide zijden door middel van een magneetstrip en is zeer handig in gebruik. Het zorgt ervoor dat een eventuele hulp van bijvoorbeeld de thuiszorg niet nat wordt bij het assisteren.

Deze zorgdouche wordt zonder pomp, zonder extra veiligheidsvloer en zonder cooltouch thermostaatkraan geleverd. Heeft u interesse in de veiligste zorgdouche? Kies dan de Extra Veilig!

tijdelijke douche kopen twee handgrepen

Twee handgrepen

tijdelijke douche kopen halfhoog douchegordijn

Halfhoog douchegordijn makkelijk te bevestigen

Zorgdouche standaard kopen

Standaard

€ 3.875,-

o.b.v. 120 x 80 cm

Deze douche wordt geleverd met een stille, zuinige afvoerpomp.

Formaten Zorgdouche Standaard

De mobiele zorgdouches zijn in verschillende maten verkrijgbaar.
De beschikbare maten en prijzen voor de Zorgdouche Standaard zijn:

  • 145 x 90 cm: € 4.075,-
  • 120 x 90 cm: € 3.975,-
  • 120 x 80 cm: € 3.875,-
  • 100 x 90 cm: € 3.775,-
  • 100 x 80 cm: € 3.775,-
Op zoek naar een tijdelijke oplossing of de Zorgdouche eerst uitproberen? Bekijk de optie ‘huren’.

Alle Zorgdouches hebben een hoogte van 200 cm. Hierdoor blijft de warmte beter in de douchecabine en heeft u meer privacy. Bent u minder goed ter been? Er zijn diverse accessoires beschikbaar om makkelijker te kunnen douchen.

Twijfelt u of de douche van de gewenste afmetingen wel past in de ruimte waar u de douche nodig heeft? Neem dan gerust contact met ons op. We voorzien u graag van advies.

Advies op maat

Wij geven u graag persoonlijk advies. Stuur ons een bericht met uw vragen via Whatsapp en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook kunt u direct online een vrijblijvende offerte aanvragen:

Veelgestelde vragen

De behoefte aan een douchecabine kan onverwacht ontstaan. Wij streven dan ook naar een snelle levering. Binnen enkele werkdagen kunnen wij de Zorgdouche bij u thuisbezorgen en plaatsen. Dit is wel afhankelijk van de voorraad, onze planning en vanzelfsprekend uw planning. In overleg vinden we altijd een passende oplossing.

Over het algemeen wordt de Zorgdouche geplaatst op de begane grond. Denk bijvoorbeeld aan de woonkamer, bijkeuken, slaapkamer, serre of garage. Wij sluiten de mobiele douchecabine aan op een warm- en koud wateraanvoer en een afvoer. Het is van belang om de ruimte waarin de cabine wordt gebruikt goed te ventileren. Ventilatie zorgt ervoor dat vocht in de ruimte wordt afgevoerd.

De cabine kan niet met een rolstoel worden betreden. Wel ­kunnen de formaten 120 en 140 worden betreden met een verrijdbare ­douche-stoel. De cabine zal in dit geval voorzien moeten worden van een rijplaat.

We plaatsen de douche op de overeengekomen plaatsingsdatum. Het montageteam van Zorgdouche is gespecialiseerd in het monteren van de mobiele douchecabines. Zij zullen het gehele proces met zorg uitvoeren. De montage duurt ongeveer een halve dag en wordt door één of twee medewerkers uitgevoerd. Na montage zullen zij vanzelfsprekend uitgebreid uitleg geven, alles opruimen en netjes achterlaten. Heeft u vragen dan kunt u deze altijd aan hen stellen.

Het kan zijn dat uw verzekeraar of gemeente een tegemoetkoming biedt in de kosten voor de Zorgdouche. Dit verschilt echter per ver­zekeraar of gemeente. Helaas kunnen wij hier nog niet in adviseren. Wij raden u daarom aan met uw eigen verzekeraar en gemeente ­contact op te nemen over de mogelijkheden. Hier vindt u meer informatie.

Wij kunnen de afvoer op verschillende manieren regelen. Met een putje in de ruimte waar de Zorgdouche komt te staan, kan de mobiele douchecabine erbovenop gezet worden of er vlakbij op aangesloten worden. Als dit niet het geval is wordt er een pomp meegeleverd die het water afvoert naar een gootsteen of een wasmachine-afvoer.

Goedkoopste zorgbadkamer:

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor onze Zorgdouches?