Mobiele Zorgdouche Extra Veilig, voor uw eigen zorgbadkamer

De mobiele Zorgdouche Extra Veilig is de veiligste cabine die u bij ons kunt krijgen. De mobiele douchecabine is voorzien van mat veiligheidsglas, wat de privacy tijdens het douchen ten goede komt. Ook is de cabine voorzien van drie handgrepen, waaronder de douchestang. Dankzij de unieke drapeerdeur kan er bijna geen water uit de cabine spatten tijdens het douchen. De antislip veiligheidsvloer en de cooltouch thermostaatkraan bieden optimale veiligheid. De Extra Veilig is een mobiele Zorgdouche en kan bijna overal binnen een halve dag worden geïnstalleerd. Bent u minder goed ter been? Er zijn diverse accessoires beschikbaar die het douchen makkelijker kunnen maken.

Voordelen van de Zorgdouche Extra Veilig

De Zorgdouche Extra Veilig is de ideale Zorgdouche als u op zoek bent naar een veilige, comfortabele en kwalitatieve douchecabine. De cabine is voorzien van mat veiligheidsglas waardoor er niet door de cabine heen gekeken kan worden, wat bijdraagt aan de privacy.
De Zorgdouche Extra Veilig wordt afgesloten door middel van een drapeerdeur, welke aan de boven en onderkant netjes in een rails loopt. Ook is de Extra Veilig voorzien van het unieke halfhoog douchegordijn, wat ervoor zorgt dat eventuele hulp niet nat wordt tijdens het assisteren. Ook zorgt het gordijn ervoor dat er weinig warmte verlies is tijdens het douchen.

De cabine is voorzien van stelpootjes zodat hij op elke ondergrond waterpas kan worden afgesteld.

Meest veilige Zorgdouche

Eén van de unieke items die de Zorgdouche cabine zo veilig maakt, is de stang waar de douchekop aan gemonteerd is. Dit is namelijk tevens een steunpunt bij het instappen in de cabine. Verder is de cabine aan de achterzijde, doorlopend tot aan de zijwand voorzien van een steunpunt. Dit brengt het totaal van steunpunten in de cabine op drie.

Om ervoor te zorgen dat er geen struikelgevaar of vervelende drempels in de cabine zitten, is de Zorgdouche Extra Veilig voorzien van een anitslip-veiligheidsvloer. De cooltouch thermostaatkraan is eenvoudig in te stellen en te bedienen. Tevens blijft deze kraan koud, wat ervoor zorgt dat u zich niet kunt verbranden. Met een
rijplaat kunt u eenvoudig de cabine betreden met een doucherolstoel.

Zorgdouche extra veilig kopen

Extra Veilig

€ 3.975,-

o.b.v. 120 x 80 cm

Alleen koud water beschikbaar?
De Zorgdouche Extra Veilig is ook leverbaar met een boiler.

Formaten Zorgdouche Extra veilig

De mobiele Zorgdouches zijn in verschillende maten verkrijgbaar.
De beschikbare maten en prijzen voor de Zorgdouche Extra Veilig zijn:

  • 140 x 90 cm: € 4.275,-
  • 120 x 90 cm: € 4.075,-
  • 120 x 80 cm: € 3.975,-
  • 100 x 90 cm: € 3.900,-
  • 100 x 80 cm: € 3.900,-
  • 90 x 90 cm: € 3.900,-
Op zoek naar een tijdelijke oplossing of de Zorgdouche eerst uitproberen? Bekijk de optie ‘huren’.

Alle Zorgdouches hebben een hoogte van 200 cm. Hierdoor blijft de warmte beter in de douchecabine en heeft u meer privacy. Bent u minder goed ter been? Er zijn diverse accessoires beschikbaar om makkelijker te kunnen douchen.

Twijfelt u of de douche van de gewenste afmetingen wel past in de ruimte waar u de douche nodig heeft? Neem contact met ons over de mogelijkheden. We voorzien u graag van advies. 

Zorgdouche halfhoog douchegordijn online kopen

Inclusief halfhoog douchegordijn en drapeerdeur (excl. rijplaat)

Verzorgings thuisdouche drapeerdeur

De drapeerdeur zit zowel onder als boven in een rail

Verzorgingsdouche met stoel kopen

Uit te breiden met douchestoel

Advies op maat

Wij geven u graag persoonlijk advies. Stuur ons een bericht met uw vragen via Whatsapp en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook kunt u direct online een offerte aanvragen:

De grootste voordelen van een mobiele Zorgdouche

Veelgestelde vragen

De behoefte aan een douchecabine kan onverwacht ontstaan. Wij streven dan ook naar een snelle levering. Binnen enkele werkdagen kunnen wij de Zorgdouche bij u thuisbezorgen en plaatsen. Dit is wel afhankelijk van de voorraad, onze planning en vanzelfsprekend uw planning. In overleg vinden we altijd een passende oplossing.

Over het algemeen wordt de Zorgdouche geplaatst op de begane grond. Denk bijvoorbeeld aan de woonkamer, bijkeuken, slaapkamer, serre of garage. Wij sluiten de mobiele douchecabine aan op een warm- en koud wateraanvoer en een afvoer. Het is van belang om de ruimte waarin de cabine wordt gebruikt goed te ventileren. Ventilatie zorgt ervoor dat vocht in de ruimte wordt afgevoerd.

De cabine kan niet met een rolstoel worden betreden. Wel ­kunnen de formaten 120 en 140 worden betreden met een verrijdbare ­douche-stoel. De cabine zal in dit geval voorzien moeten worden van een rijplaat.

We plaatsen de douche op de overeengekomen plaatsingsdatum. Het montageteam van Zorgdouche is gespecialiseerd in het monteren van de mobiele douchecabines. Zij zullen het gehele proces met zorg uitvoeren. De montage duurt ongeveer een halve dag en wordt door één of twee medewerkers uitgevoerd. Na montage zullen zij vanzelfsprekend uitgebreid uitleg geven, alles opruimen en netjes achterlaten. Heeft u vragen dan kunt u deze altijd aan hen stellen.

Het kan zijn dat uw verzekeraar of gemeente een tegemoetkoming biedt in de kosten voor de Zorgdouche. Dit verschilt echter per ver­zekeraar of gemeente. Helaas kunnen wij hier nog niet in adviseren. Wij raden u daarom aan met uw eigen verzekeraar en gemeente ­contact op te nemen over de mogelijkheden. Hier vindt u meer informatie.

Wij kunnen de afvoer op verschillende manieren regelen. Met een putje in de ruimte waar de Zorgdouche komt te staan, kan de mobiele douchecabine erbovenop gezet worden of er vlakbij op aangesloten worden. Als dit niet het geval is wordt er een pomp meegeleverd die het water afvoert naar een gootsteen of een wasmachine-afvoer.

Goedkoopste zorgbadkamer:

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor onze Zorgdouches?