Over ons

Begonnen met de verhuur van mobiele douchecabines via Overaldouchen.nl, ontstond in 2012 de vraag naar een veilige douchecabine voor mensen met een verminderde mobiliteit. We plaatsten de grootste douchecabine die we hadden, maar liepen tegen enkele aandachtspunten aan. Zo was de instap vrij hoog en ontbraken speciale handgrepen. Veel te gevaarlijk!, vonden wij. Daar moest een oplossing voorkomen.

“Heb je ook een veilige douchecabine voor mijn buurvrouw? Ze heeft kanker en is niet meer in staat om bij de badkamer te komen.”; het startpunt van Zorgdouche.

Denken in oplossingen

Het creëren van een oplossing is waar wij voor staan. Niet opgeven, leren, aanpassen en doorgaan; dat is wat ons kenmerkt. Onze kracht is blijven innoveren. Ook met Zorgdouche bieden wij een oplossing aan mensen die niet meer het comfort kunnen ervaren van een douche. Uiteenlopende oorzaken kunnen de reden zijn waardoor de badkamer onbereikbaar is geworden. Vooral senioren ervaren het gemis van een douche, wanneer zij door ouderdom de trap niet meer opkomen. Maar ook jongeren kunnen met dit probleem te maken krijgen, door ziekte, een blessure, of ongeval.

“We gaan voor persoonlijk contact. Transparant, open, eerlijk en duidelijke afspraken. Daardoor kunnen we snel schakelen en bieden we in no-time een oplossing van hoge kwaliteit.”

Het voordeel van een Zorgdouche is dat een verbouwing overbodig wordt. Een traplift, of volledig aangepaste badkamer is niet meer nodig. Waar een verbouwing maanden kan duren, is een Zorgdouche in 1 dag geplaatst en werkend. Door onze ervaring met Overaldouchen.nl, zijn wij gewend om snel te schakelen en te denken in oplossingen.

team-zorgdouche

Onze kernwaarden

Wij komen uit de particuliere sector en begrijpen daardoor waar behoefte aan is. Respect is één van onze kernwaarden. Transparant, open, eerlijk en duidelijke afspraken. Zodat zowel wij als onze klanten weten wat we kunnen verwachten. Wij gaan voor persoonlijk contact. Hierdoor schakelen we snel en bieden we in no-time een passende oplossing van hoge kwaliteit. Een belangrijk uitgangspunt is: afspraken worden nagekomen. Dit lijkt misschien vanzelfsprekend, maar de ervaring leert dat in veel gevallen mensen voor verrassingen komen te staan. Uitgestelde verbouwingen, extra kosten, of een onzorgvuldige afwerking. Wij zien geen problemen, maar denken in oplossingen. En die oplossingen zijn vaak dichterbij dan mensen verwachten.

Goed, snel en voordelig – altijd met als uitgangspunt; kwaliteit en veiligheid.

Hier krijgen we energie van

Verwachtingen overtreffen, daar krijgen we energie van. Net als van het contact met onze klanten. De gesprekken die we voeren, de verhalen van mensen en emotionele situaties. De verbazing en opluchting in iemands ogen wanneer zij horen dat ze weer kunnen genieten van een douche; dat is waar we het voor doen. Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar je ervaart pas het gemis als het er niet meer is. We bieden een stukje onafhankelijkheid, wanneer mensen afhankelijk zijn geworden van de zorg van anderen. Met de Zorgdouche kunnen zij in veel gevallen nog zelf genieten van een douche. Niet alleen vuil wordt weggespoeld, ook pijn en zorgen. Daardoor krijgt douchen een verzachtende werking. Het maakt ons werk ongelooflijk dankbaar.

over-zorgdouche

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor onze Zorgdouches?