Over ons

Onze mobiele zorgdouchecabines bieden dé oplossing wanneer onder de douche stappen opeens niet meer zo vanzelfsprekend is. Denk bijvoorbeeld aan het ontstaan van een blessure, revalidatie, ouderdom, ongeval of ziekte. Door verminderde mobiliteit kan het bereiken van de badkamer op de eerste verdieping een enorme opgave zijn of is in een bad instappen niet meer mogelijk. Douchen kan in één klap een enorme opgave worden of het resulteert in totale afhankelijkheid van anderen. En dat terwijl een douche nemen normaal gesproken een fijn moment voor uzelf was. Speciaal vanuit deze zorgbehoefte hebben de experts van Zorgdouche een mobiele zorgdouchecabine ontwikkeld.

Een doordacht design waarbij kwaliteit, toegankelijkheid, functionaliteit en veiligheid vooropstaan. Zowel voor de gebruiker als de verzorger/thuiszorg. Iedere woning en zorgbehoefte is verschillend, maar er is altijd een doucheoplossing beschikbaar die het best aansluit op uw wensen en uw situatie. En dat ook nog eens voor een fijne prijs. Wij denken graag met u mee!

Veiligheid en gemak

De Zorgdouche creëert een veilige en gemakkelijke douche omgeving, meestal op de begane grond. De ­cabines zijn voorzien van antislipbodem, lage instap over de gehele breedte, handgrepen en diverse accessoires die het douchen voor u ­(en eventuele thuiszorg) makkelijk en veilig maken. De uiterst veilige Zorgdouche is dus dé oplossing om gemakkelijk en ontspannen in uw vertrouwde omgeving te kunnen blijven douchen. 

Over zorgdouche nooddouche huren
Over Zorgdouche tijdelijke zorgdouche

De mensen achter Zorgdouche

“Tot twee keer toe liep ik tegen het probleem aan dat er in mijn woonruimte geen douchegelegenheid was. Elke ochtend ging ik naar de sportschool om daar te douchen. Behalve op zondag, dan douchte ik bij vrienden of familie. Uiteindelijk regelde ik via een vriend een tijdelijke douchecabine die ik in de keuken plaatste. Ondanks dat ik daarna een woonruimte met douche vond, hoefde ik geen afstand te nemen van de douchecabine… daar begon mijn spetterende idee om de douchecabine te gaan verhuren.” – Dirk-Jan van der Landen

Het begon met het bedrijf OveralDouchen.nl. Hier verhuren we douchecabines aan mensen die hun badkamer aan het verbouwen zijn. Inmiddels zijn we ons verder gaan ontwikkelen. Door te luisteren naar onze gebruikers, hebben we een nieuwe cabine geïntroduceerd, de Zorgdouche. Een functionele, praktische, comfortabele en veilige douche-oplossing wanneer door immobiliteit de badkamer moeilijk bereikbaar is.
Met een klein team van dienstverlenende en enthousiaste mensen willen we iedereen laten genieten van een goede, veilige douche in hun eigen vertrouwde omgeving.  

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor onze Zorgdouches?