Mobiele Zorgdouche Budget, voor uw eigen zorgbadkamer

De simpele en goedkope Zorgdouche Budget heeft alle standaard specificaties. De Budget is een voordelige keuze, maar deze douchecabine heeft niet alle accessoires die optimale veiligheid mogelijk maken. Mocht dit belangrijk zijn, dan is bijvoorbeeld de Zorgdouche Veilig of Zorgdouche Extra Veilig een keuze die beter bij u kan passen. De Budget is een mobiele zorgdouche en kan bijna overal binnen een halve dag worden geïnstalleerd.

Deze zorgdouche is niet meer beschikbaar.

De voordelen van de Zorgdouche Budget (2 jaar garantie op de cabine)

De Zorgdouche Budget is de meest simpele Zorgdouche die wij hebben. Hij bestaat uit aluminium profielen en kunststof wanden en is 2 meter hoog. De Zorgdouche Budget beschikt maar over één steunpunt aan de achterzijde van de cabine.

De plaatsingsmogelijkheden zijn beperkt aangezien er geen waterafvoerpomp bij geleverd wordt. De cabine beschikt wel over een antislip douchebodem en heeft een lage instap over de gehele breedte. De douchekop bevindt zich aan de voorzijde van de cabine. Zodat een eventuele thuiszorg hulp makkelijk kan assisteren. De Zorgdouche Budget beschikt over een ééngreepsmengkraan. De douchecabine wordt afgesloten door een douchegordijn welke zich aan beide zijkanten sluit door middel van een magneetstrip. 

Zorgdouche budget kopen

Budget

€ 2.478,-

o.b.v. 120 x 80 cm

 Deze douche is beperkt beschikbaar en is minder geschikt voor mensen die hulp nodig hebben bij het douchen.

Tijdelijke douche magneetsluiting douchegordijn

Magneetsluiting douchegordijn

Tijdelijke douche handgreep

Eén handgreep

Beschikbare formaten Zorgdouche Budget

De mobiele zorgdouches zijn in verschillende maten verkrijgbaar.
De beschikbare maten voor de Zorgdouche Budget zijn:

  • 145 × 90 cm
  • 120 × 90 cm
  • 100 × 90 cm
  • 120 × 80 cm
  • 100 × 80 cm

Alle zorgdouches hebben een hoogte van 200 cm. Hierdoor blijft de warmte beter in de douchecabine en heeft u meer privacy. Bent u minder goed ter been? Er zijn diverse accessoires beschikbaar om makkelijker te kunnen douchen.

Twijfelt u of de douche van de gewenste afmetingen wel past in de ruimte waar u de douche nodig heeft? Wilt u een mobiele Zorgdouche laten plaatsen in de woonkamer, maar weet u niet of de douche wel gaat passen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen voor de mogelijkheden. We voorzien u graag van advies. 

Advies op maat

Wij geven u graag persoonlijk advies. Stuur ons een bericht met uw vragen via het contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Tevens kunt u direct online een offerte aanvragen:

Veelgestelde vragen

De behoefte aan een douchecabine kan onverwacht ontstaan. Wij streven dan ook naar een snelle levering. Binnen enkele werkdagen kunnen wij de Zorgdouche bij u thuisbezorgen en plaatsen. Dit is wel afhankelijk van de voorraad, onze planning en vanzelfsprekend uw planning. In overleg vinden we altijd een passende oplossing.

Over het algemeen wordt de Zorgdouche geplaatst op de begane grond. Denk bijvoorbeeld aan de woonkamer, bijkeuken, slaapkamer, serre of garage. Wij sluiten de mobiele douchecabine aan op een warm- en koud wateraanvoer en een afvoer. Het is van belang om de ruimte waarin de cabine wordt gebruikt goed te ventileren. Ventilatie zorgt ervoor dat vocht in de ruimte wordt afgevoerd.

De cabine kan niet met een rolstoel worden betreden. Wel ­kunnen de formaten 120 en 140 worden betreden met een verrijdbare ­douche-stoel. De cabine zal in dit geval voorzien moeten worden van een rijplaat.

We plaatsen de douche op de overeengekomen plaatsingsdatum. Het montageteam van Zorgdouche is gespecialiseerd in het monteren van de mobiele douchecabines. Zij zullen het gehele proces met zorg uitvoeren. De montage duurt ongeveer een halve dag en wordt door één of twee medewerkers uitgevoerd. Na montage zullen zij vanzelfsprekend uitgebreid uitleg geven, alles opruimen en netjes achterlaten. Heeft u vragen dan kunt u deze altijd aan hen stellen.

Het kan zijn dat uw verzekeraar of gemeente een tegemoetkoming biedt in de kosten voor de Zorgdouche. Dit verschilt echter per ver­zekeraar of gemeente. Helaas kunnen wij hier nog niet in adviseren. Wij raden u daarom aan met uw eigen verzekeraar en gemeente ­contact op te nemen over de mogelijkheden. Hier vindt u meer informatie.

Wij kunnen de afvoer op verschillende manieren regelen. Met een putje in de ruimte waar de Zorgdouche komt te staan, kan de mobiele douchecabine erbovenop gezet worden of er vlakbij op aangesloten worden. Als dit niet het geval is wordt er een pomp meegeleverd die het water afvoert naar een gootsteen of een wasmachine-afvoer.

Gerelateerde zorgdouches

Zorgdouche standaard kopen

Standaard

€ 3.100,-

o.b.v. 120 x 80 cm

Of vraag direct een offerte aan.
Verkrijgbaar in maten: 145×90, 120×90, 100×90, 120×80, 100×80 centimeter.

Zorgdouche veilig kopen

Veilig

€ 2.702,-

o.b.v. 120 x 80 cm

Of vraag direct een offerte aan.
Verkrijgbaar in maten: 140×90, 120×90, 100×90, 120×80, 100×80 centimeter.

Zorgdouche extra veilig kopen

Extra Veilig

€ 3.250,-

o.b.v. 120 x 80 cm

Of vraag direct een offerte aan.
Verkrijgbaar in maten: 140×90, 120×90, 100×90, 120×80, 100×80 centimeter.

Goedkoopste zorgbadkamer:

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor onze Zorgdouches?