Mobiele Zorgdouche Veilig, voor uw eigen zorgbadkamer

De goedkope Zorgdouche Veilig is een van de veiligste cabines die u bij ons kunt krijgen. De mobiele douchecabine is voorzien van mat veiligheidsglas, wat de privacy tijdens het douchen ten goede komt. Ook is de cabine voorzien van drie handgrepen, waaronder de douchestang. Dankzij de unieke drapeerdeur kan er bijna geen water uit de cabine spatten tijdens het douchen. De Veilig is een mobiele zorgdouche en kan bijna overal binnen een halve dag worden geïnstalleerd. Bent u minder goed ter been? Er zijn diverse accessoires beschikbaar die het douchen makkelijker kunnen maken.

De voordelen van de Zorgdouche Veilig (5 jaar garantie op de cabine)

De Zorgdouche Veilig is op veel punten anders dan de Zorgdouche Standaard. De Zorgdouche Veilig is de ideale zorgdouche voor als u op zoek bent naar een veilige, comfortabele en kwalitatieve douchecabine. De cabine is voorzien van mat veiligheidsglas waardoor er niet door de cabine heen gekeken kan worden, wat bijdraagt aan uw privacy. De Zorgdouche Veilig wordt afgesloten door middel van een drapeerdeur, welke aan de boven- en onderkant netjes in een rails loopt. Ook zorgt het gordijn ervoor dat er weinig warmteverlies is tijdens het douchen. De cabine is voorzien van een thermostaatkraan. De Zorgdouche Veilig is voorzien van stelpootjes zodat hij op elke ondergrond waterpas kan worden afgesteld. Door het gewicht van de cabine is deze zeer stabiel. De Zorgdouche wordt zonder pomp geleverd.

Zorgdouche veilig kopen

Veilig

€ 3.850,-

o.b.v. 120 x 80 cm

Alleen koud water beschikbaar?
De Zorgdouche Veilig is ook leverbaar met een boiler.

Verzorgingsdouche met stoel kopen

Uit te breiden met douchestoel

Verzorgings thuisdouche drapeerdeur

De drapeerdeur zit zowel onder als boven in een rail

Beschikbare formaten Zorgdouche Veilig

De mobiele zorgdouches zijn in verschillende maten verkrijgbaar.
De beschikbare maten voor de Zorgdouche Veilig zijn:

  • 140 × 90 cm
  • 120 × 90 cm
  • 100 × 90 cm
  • 120 × 80 cm
  • 100 × 80 cm

Alle zorgdouches hebben een hoogte van 200 cm. Hierdoor blijft de warmte beter in de douchecabine en heeft u meer privacy. Bent u minder goed ter been? Er zijn diverse accessoires beschikbaar om makkelijker te kunnen douchen.

Twijfelt u of de douche van de gewenste afmetingen wel past in de ruimte waar u de douche nodig heeft? Wilt u een mobiele Zorgdouche laten plaatsen in de woonkamer, maar weet u niet of de douche wel gaat passen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen voor de mogelijkheden. We voorzien u graag van advies. 

Advies op maat

Wij geven u graag persoonlijk advies. Stuur ons een bericht met uw vragen via het Whatsapp en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook kunt u direct online een offerte aanvragen:

Veelgestelde vragen

De behoefte aan een douchecabine kan onverwacht ontstaan. Wij streven dan ook naar een snelle levering. Binnen enkele werkdagen kunnen wij de Zorgdouche bij u thuisbezorgen en plaatsen. Dit is wel afhankelijk van de voorraad, onze planning en vanzelfsprekend uw planning. In overleg vinden we altijd een passende oplossing.

Over het algemeen wordt de Zorgdouche geplaatst op de begane grond. Denk bijvoorbeeld aan de woonkamer, bijkeuken, slaapkamer, serre of garage. Wij sluiten de mobiele douchecabine aan op een warm- en koud wateraanvoer en een afvoer. Het is van belang om de ruimte waarin de cabine wordt gebruikt goed te ventileren. Ventilatie zorgt ervoor dat vocht in de ruimte wordt afgevoerd.

De cabine kan niet met een rolstoel worden betreden. Wel ­kunnen de formaten 120 en 140 worden betreden met een verrijdbare ­douche-stoel. De cabine zal in dit geval voorzien moeten worden van een rijplaat.

We plaatsen de douche op de overeengekomen plaatsingsdatum. Het montageteam van Zorgdouche is gespecialiseerd in het monteren van de mobiele douchecabines. Zij zullen het gehele proces met zorg uitvoeren. De montage duurt ongeveer een halve dag en wordt door één of twee medewerkers uitgevoerd. Na montage zullen zij vanzelfsprekend uitgebreid uitleg geven, alles opruimen en netjes achterlaten. Heeft u vragen dan kunt u deze altijd aan hen stellen.

Het kan zijn dat uw verzekeraar of gemeente een tegemoetkoming biedt in de kosten voor de Zorgdouche. Dit verschilt echter per ver­zekeraar of gemeente. Helaas kunnen wij hier nog niet in adviseren. Wij raden u daarom aan met uw eigen verzekeraar en gemeente ­contact op te nemen over de mogelijkheden. Hier vindt u meer informatie.

Wij kunnen de afvoer op verschillende manieren regelen. Met een putje in de ruimte waar de Zorgdouche komt te staan, kan de mobiele douchecabine erbovenop gezet worden of er vlakbij op aangesloten worden. Als dit niet het geval is wordt er een pomp meegeleverd die het water afvoert naar een gootsteen of een wasmachine-afvoer.

Gerelateerde zorgdouches

Zorgdouche standaard kopen

Standaard

€ 3.875,-

o.b.v. 120 x 80 cm

Of vraag direct een offerte aan.
Verkrijgbaar in maten: 145×90, 120×90, 100×90, 120×80, 100×80 centimeter.

Zorgdouche extra veilig kopen

Extra Veilig

€ 3.975,-

o.b.v. 120 x 80 cm

Of vraag direct een offerte aan.
Verkrijgbaar in maten: 140×90, 120×90, 100×90, 120×80, 100×80 centimeter.

Goedkoopste zorgbadkamer:

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor onze Zorgdouches?