Veilig douchen tijdens revalidatie (Doorn)

Zorgdouche geplaatst in bijkamer

Door een valpartij belandde de bewoner van dit adres in het ziekenhuis met een geblesseerde heup. Na meerdere weken mocht zij eindelijk naar huis voor verdere revalidatie. Ondanks dat haar bungalow gelijkvloers is en de badkamer op de begane grond, was het niet mogelijk om gebruik te maken van de douche. Mevrouw douchte namelijk nog in bad. Een opstap die natuurlijk veel te hoog is! Was veilig douchen tijdens haar revalidatie dan niet meer mogelijk?

Gelukkig vonden zij Zorgdouche. De Zorgdouche Extra Veilig (120 x 90) werd gehuurd als tijdelijke oplossing. Wij plaatsten de Zorgdouche in een aparte slaapkamer met wastafel. De wastafel werd verwijderd, waardoor wij de douchecabine eenvoudig aan de bestaande aanvoer en afvoer konden installeren. Na installatie wist mevrouw niet wat zij zag.

De hoogwaardige kwaliteit van de douchecabine deed haar doen besloten om de Zorgdouche ook na haar herstel te blijven gebruiken. Dit is eenvoudig te regelen zonder extra kosten. Na aftrek van de huur, wordt alleen nog het resterende bedrag van de aanschafprijs in rekening gebracht.

Ook op zoek naar een (tijdelijke) oplossing om veilig te blijven douchen?

“Ik wil niet meer terug naar douchen in het bad. Na mijn herstel blijf ik genieten van het comfort van de Zorgdouche douchecabine! Zo ben ik vast voorbereid op mijn oude dag en kan ik in mijn vertrouwde bungalow blijven wonen.”

Hoe is de Zorgdouche ervaren?

“De Zorgdouche is ontzettend comfortabel en praktisch! Voor mij de ideale oplossing om veilig te blijven douchen zonder dat de badkamer verbouwd hoeft te worden. Douchen in bad zou ook na mijn herstel niet ideaal zijn. Gelukkig heb ik nu eenvoudige oplossing voor de lange termijn.”

Bekijk alle voordelen van de Zorgdouche