Senioren zorgdouche in kleine ruimte (Brummen)

Zorgdouche Extra Veilig in Brummen

De senioren Zorgdouche in een kleine ruimte? In Brummen dachten de bewoners dat de woning niet groot genoeg was voor een Zorgdouche. Met behulp van een video van de woning vonden wij een geschikte plaats in de hal. De Zorgdouche past precies en inclusief ruimte om een rijplaat voor de cabine te plaatsen. Hierdoor kan vanaf de kamer waar het bed staat, zo met een doucherolstoel de cabine in worden gereden.

De Zorgdouche Extra Veilig (120 x 90) past precies tegen de muur. De pomp is voor een deur gezet die niet wordt gebruikt. Voor extra veiligheid is de deur op slot gezet, zodat niemand erover kan struikelen. We hebben de Zorgdouche aangesloten op de ketel die hangt op de vlizozolder. De leidingen lopen door het plafond naar beneden.

Hoe is de Zorgdouche ervaren?

“Wij dachten dat er geen ruimte was voor Zorgdouche. Gelukkig werden wij goed geadviseerd door Zorgdouche en zagen zij de perfecte plek vlakbij de kamer waar het bed staat. Vanaf het bed kan met de bijgeleverde doucherolstoel zo de cabine in worden gereden. Ook de Thuiszorg is enorm blij met deze praktische oplossing!”

Bekijk alle voordelen van de Zorgdouche