Langer thuiswonen met de Zorgdouche (Meppel)

Zorgdouche Extra Veilig in bijkeuken

Ouderdom zorgde ervoor dat de bewoner van dit adres steeds slechter ter been werd. Met een badkamer op de bovenverdieping, moest er gekeken worden naar een langetermijn-oplossing om te kunnen blijven douchen.

Een dure badkamerverbouwing en traplift zag zij niet zitten. Het risico dat ook de traplift niet meer bruikbaar is op termijn, vond zij te groot. En verhuizen? Dat al helemaal niet! De woning is het huis waar haar overleden man is geboren. Deze dierbare plek verlaten voelt niet goed.

Het bed van mevrouw werd naar beneden geplaatst. Aan Zorgdouche om voor mevrouw een fijne comfortabele douche-oplossing te bieden. In de bijkeuken hebben wij de Zorgdouche Extra Veilig (120 x 90) geplaatst. Ook de thuiszorg, die aanwezig was tijdens de plaatsing, is ontzettend blij met de Zorgdouche. Assisteren wordt nu nog eenvoudiger.

Ook comfortabel langer thuis blijven wonen?

“Zo mooi en stevig dat de douchecabine staat! Dat dit allemaal kan tegenwoordig.”

Hoe is de Zorgdouche ervaren?

“Ik ben ontzettend blij met de Zorgdouche! De douchecabine is erg mooi en staat stevig. Ongelooflijk wat er allemaal kan tegenwoordig. In een paar uur staat er een douchecabine van hoge kwaliteit, zonder verbouwing!”

Bekijk alle voordelen van de Zorgdouche