Ervaring seniorendouche van Zorgdouche; mevr. Bos

seniorendouche zorgdouche

Nadat de vader van Arry Bos door ziekte met moeite de trap kon opkomen, zocht zij naar een oplossing om – zonder veel gedoe – het gemak en comfort van badkamerfaciliteiten te bieden. Dit is haar ervaring met de seniorendouche van Zorgdouche.

Naam: Arry Bos
Woonplaats: Oudewater
Type: Zorgdouche Extra Veilig

Waardoor ontstond de behoefte aan een Zorgdouche?

“In 1991 kochten mijn ouders het huis in Oudewater. Toen al met het idee om beneden een badkamer te laten maken zodra zij op een leeftijd komen dat traplopen lastiger wordt. Toen mijn vader ongeneeslijk ziek werd, kon hij in zijn laatste maanden de trap nog maar met moeite opkomen. We hebben ontzettend getwijfeld; moeten we dan toch de verbouwing in gang zetten? Eigenlijk wilden we liever een snelle oplossing zonder gedoe en rotzooi, maar wel van kwaliteit. Zo ben ik gaan googelen naar een seniorendouche en kwam ik bij Zorgdouche terecht.”

Wat was uw eerste indruk van Zorgdouche?

“Plezierig, meedenkend, snel en flexibel. Wat ik heel fijn vond was dat Zorgdouche ook buiten kantoortijden bereikbaar is. Na het eerste mailcontact kreeg ik via whatsapp een filmpje toegestuurd vanuit de showroom. Geen standaard gelikt filmpje, maar persoonlijk en in het moment genomen. Dat vond ik zo leuk! Het was puur en precies met de informatie die ik nodig had.”

“Door de luxe en comfort van de Zorgdouche denken we met een warm hart terug aan de laatste levensfase van mijn vader.”

Hoe heeft de seniorendouche geholpen?

“Naast dat de badkamer niet meer makkelijk bereikbaar was, was in de douche stappen ook een probleem geworden. De douche bevond zich namelijk in het bad, waardoor de opstap te hoog was. Het installeren was echt een feestje. Mijn vader houdt van nauwkeurigheid en vond het ontzettend leuk om de mannen aan het werk te zien. Af en toe keek hij even om de hoek en zo genoot hij van de gezellige bedrijvigheid in huis. Dirk-Jan en Jeroen adviseerden over de ideale plek, werkten netjes en zorgvuldig. Ook de mensen van de Thuiszorg waren onder de indruk van de kwaliteit van de Zorgdouche.”

Hoe kijkt u terug op de situatie?

“Een Zorgdouche maakt de laatste levensfase menswaardig. Door de luxe en comfort die het heeft geboden, denken we met een warm hart terug aan de laatste levensfase van mijn vader. Het is ontzettend fijn dat hij daar nog van heeft kunnen genieten.”

Zou u de seniorendouche van Zorgdouche aanbevelen?

“Ja, ik zou de Zorgdouche zeker aanbevelen. Het is het hele plaatje; de zorgvuldigheid, stevigheid, luxe. Ouderen zijn vaak zo gewend om geld op te potten voor later. Terwijl het later ‘nu’ is. Juist in deze fase is het belangrijk om goed te zorgen voor jezelf en van de dingen waar je nog van kunt genieten.”

Is het later ‘nu’ geworden voor u of (één van) uw ouders? Vraag vrijblijvend een persoonlijk advies aan.