Veilige senioren inloopdouche in 1 dag geplaatst

Senioren inloopdouche

Een speciale senioren inloopdouche voor wanneer de badkamer onbereikbaar is geworden.

Stelt u zich eens voor… U komt bij de dokter en van de één op andere dag krijgt u te horen dat het niet meer verstandig is om de trap naar boven te nemen. Zelf merkte u al een verminderende energie, maar u wilde er niet aan toegeven. U wilt mobiel blijven, zelfstandig zijn en niet afhankelijk van de zorg van anderen.

Verhuizen of verbouwen?

Er zijn verschillende manieren te bedenken die een antwoord geven op dit probleem. Verhuizen naar een seniorenwoning waar alles gelijkvloers is, ziet u niet zitten. En de wachtlijst voor een aanleunwoning is langer dan verwacht. En daarbij, u wilt in uw eigen vertrouwde woning blijven wonen.

Een traplift dan? Of een complete seniorenbadkamer laten bouwen op de begane grond? Reken maar vast op een langdurig traject via WMO voor hulp en ondersteuning bij woningaanpassingen. Vervolgens een aanvraag en wachttijd bij een aannemer en tenslotte zit u midden in een verbouwing.

Er is een oplossing die sneller, goedkoper en bovenal efficiënter is.

Het kan efficienter…

Deze situatieschets is – helaas – realiteit voor veel senioren. Vaak betekent dit voor kinderen en mantelzorgers een dagtaak aan regelwerk. Wat veel mensen niet weten is dat er een oplossing is die sneller, goedkoper en bovenal efficiënter is. Vaak wordt de benedenverdieping omgebouwd tot een woon- en slaapkamer. Het enige wat nog resteert, is een douche waar vader of moeder veilig gewassen kan worden.

Veilige senioren inloopdouche

Speciaal voor deze situatie hebben wij de Zorgdouche ontwikkeld. Een veilige senioren inloopdouche die in vrijwel iedere situatie geplaatst kan worden. Stuurt u een aanvraag? Dan wordt de Zorgdouche binnen 2 weken geplaatst en is het dezelfde dag nog werkend. Plaatsing is vrijwel altijd zonder verbouwingen, hak- en breekwerk.

Hoe gaat het in zijn werk?

Heel simpel. Stuur ons uw interesse en wij nemen contact met u op. Via een persoonlijke video laten wij de douchecabine zien, vertellen we de mogelijkheden en wat er nodig is voor plaatsing. Graag ontvangen wij een video terug van de locatie waar de seniorendouche geplaatst mag worden. Op afstand kijken wij mee naar de mogelijkheden en plaatsing. U ontvangt direct een offerte op maat. Communicatie verloopt, indien mogelijk, via whatsapp. Dit maakt het snel, persoonlijk en efficiënt.

Is alles in kaart gebracht? Dan komen wij vaak binnen een week de Zorgdouche al plaatsen.

Zorgdouche Extra Veilig

Veilig en comfortabel douchen kan weer met de Zorgdouche Extra Veilig.