Zorgdouche seniorendouche geplaatst in Almere

Zorgdouche Extra Veilig in woonkamer

De familie van mevrouw zocht een oplossing om veilig zelfstandig te kunnen blijven douchen toen de badkamer onbereikbaar werd. Vanwege verminderde mobiliteit was traplopen onverstandig geworden. Wij hebben de Zorgdouche in de woonkamer geplaatst, die ook is omgetoverd tot woon- en slaapkamer. De Zorgdouche biedt ruime ondersteuning om zelfstandig douchen veilig te maken, waardoor assistentie niet nodig is.

De Zorgdouche Extra Veilig is aangesloten onderin het keukenkastje, aan de andere kant van de muur. De afvoer is aangesloten op de sifon van de keuken gootsteen. Zonder veel gedoe, eenvoudig geplaatst en in 1 dag werkend.

Direct een persoonlijke offerte aanvragen?

“Zo’n traplift… dat wil ik niet,” zei mevrouw toen we de Zorgdouche kwamen plaatsen. Zij is slecht ter been en kan daardoor niet meer zelfstandig de trap oplopen. Met de hulp van Zorgdouche kan mevrouw zelfstandig en veilig blijven genieten van een warme douche.

Hoe is de Zorgdouche ervaren?

“De zorgdouche bevalt super. Fijn om de dag te beginnen. Goed voor het herstel. Een paar dagen geleden was een medewerker van de thuiszorg hier i.v.m. wondbehandeling. Ze wist niet wat ze zag. Het afdouchen en schoonspoelen van de wond was voor haar zo een karweitje van niets. Ik heb haar een brochure meegegeven en een paar visitekaartjes, want ze wil de Zorgdouche gaan bespreken binnen de thuiszorg.”

Bekijk alle voordelen van de Zorgdouche