Veilig douchen in de keuken door ziekte

Zorgdouche Extra Veilig in Spijkenisse

Alleenstaand en te maken krijgen met een ernstige ziekte. In korte tijd werd meneer daarmee geconfronteerd. Verschrikkelijk! Gelukkig kan meneer terecht bij zijn broer en schoonzus, zodat hij alle hulp kan krijgen die hij nodig heeft. Er moest nog wel een oplossing komen voor het douchen. De badkamer, op de eerste verdieping, is onmogelijk te bereiken. Daarbij is de kans op ongelukken groot in een standaard douchecabine die niet is ingericht op extra veiligheid.

De Zorgdouche is uitgerust met een lage instap, antislip ondergrond en handgrepen. Hierdoor kan meneer zelfstandig blijven genieten van een warme douche. Dit stukje zelfstandigheid is erg fijn wanneer de vraag naar zorg toeneemt. We plaatsten de Zorgdouche Extra Veilig (140 x 90) in de keuken, zodat de veilige douchecabine gemakkelijk te bereiken is.

Mocht meneer herstellen en weer gebruik kunnen maken van de badkamer, dan kan de Zorgdouche eenvoudig worden opgehaald.

Ook (tijdelijk) veilig en comfortabel blijven douchen bij ziekte of revalidatie?

Hoe is de service van Zorgdouche ervaren?

“Voor iemand die graag op zichzelf is, is het flink wennen om ineens afhankelijk te zijn van de zorg van anderen. Dat ik met de Zorgdouche zelfstandig kan blijven douchen, is een groot geschenk! Ik ben er enorm blij mee. Ook prettig te weten dat de Zorgdouche zonder gedoe weer kan worden opgehaald, mocht deze niet meer nodig zijn.”

Bekijk alle voordelen van de Zorgdouche