Seniorendouche geplaatst in Silvolde

Zorgdouche Extra Veilig in logeerkamer

De bewoonster van dit adres is inmiddels op leeftijd en haar mobiliteit gaat achteruit. Vanwege slechte knieën kostte traplopen veel moeite en energie. Daarbij is de kans op een valpartij groot! Natuurlijk is verhuizen naar een aanleunwoning een optie, maar mevrouw wil zo lang mogelijk in haar huis en vertrouwde omgeving blijven wonen.

Omdat zij werd gedoucht in het bad, was veilig douchen al een tijd geen mogelijkheid meer. Een opstap van bijna 20 cm om de badkamer in te komen, maakt het niet gemakkelijker. Daarom besloot de Thuiszorg om mevrouw met een washand te wassen in haar kamer. Wat verlangde zij weer naar een fijne warme douche!

Gelukkig konden wij deze wens in één dag realiseren, zonder dure verbouwing. We plaatsten de Zorgdouche Extra Veilig (120 x 90) in de logeerkamer. De Zorgdouche is aangesloten op de bestaande leidingen van de wastafel en voor de afvoer is een extra aansluiting gemaakt.

Op zoek naar een oplossing om veilig te blijven douchen?

Hoe is de service van Zorgdouche ervaren?

“Wat ben ik blij met deze mooie Zorgdouche. De Thuiszorg wist ook niet wat zij zagen. Ik heb een fijne douche ontzettend gemist. Je merkt pas wat het met je doet als douchen niet meer mogelijk is.”

Bekijk alle voordelen van de Zorgdouche