Tijdelijke Zorgdouche vanwege ongeval in De Goorn

Zorgdouche Extra Veilig in bijwoning

Vanwege een ernstig ongeval is een jonge dame zeer ernstig gewond geraakt. Een lange tijd van revalideren en herstel ligt voor haar. De jongedame verhuist daarom tijdelijk naar haar ouderlijk huis, zodat zij de hulp en steun kan krijgen die nodig is.

De ouders van de jongedame namen contact op met Zorgdouche, om een tijdelijke douchecabine op de begane grond te laten plaatsen. We hebben de ruime Zorgdouche Extra Veilig (afmeting 140×90) in een bestaande bijwoning geplaatst. Hier is ook een mooie slaapkamer gerealiseerd, zodat zij een fijne plek heeft om te herstellen. De douchecabine is snel geplaatst en weer eenvoudig weg te halen op het moment dat het niet meer nodig is.

Wilt u een tijdelijke Zorgdouche huren?

Hoe is de Zorgdouche ervaren?

“We hadden geen idee hoe wij onze dochter het beste kunnen verzorgen in deze pittige tijd. Wij zijn enorm blij dat zij tijdens haar herstel kan blijven genieten van de luxe en het comfort van een douche. Heel fijn dat Zorgdouche zo eenvoudig te plaatsen is. En weer kan worden opgehaald als we hem niet meer nodig hebben.”

Bekijk alle voordelen van de Zorgdouche