NIEUW! Meest compacte seniorendouche

compacte seniorendouche

Vanwege de toenemende vraag naar een veilige compacte seniorendouche, hebben wij het assortiment uitgebreid met de Zorgdouche Extra Veilig in formaat 90×90. Steeds meer ouderen kiezen ervoor om thuis te blijven wonen en zoeken een oplossing om veilig te blijven douchen. De Zorgdouche Extra Veilig 90×90 maakt veilig douchen mogelijk in kleine ruimtes en woningen.

Compact en veilig douchen

De compacte seniorendouche in formaat 90×90 is perfect voor kleine woningen of woningen waar vanwege ruimtegebrek het lastig is een geschikte locatie te vinden voor de mobiele douche. De douchecabine bevat alle veilige voordelen van de grote Zorgdouche Extra Veilig en is uit te breiden met een douchekruk. Hierdoor is de douchecabine ook te gebruiken wanneer staand douchen geen optie (meer)  is.

Plaatsing seniorendouche

Bij de plaatsing van de Zorgdouche houden wij rekening met een aantal uitgangspunten.

  • De Zorgdouche kan (in de toekomst) uitgebreid worden met een instapplaat.
  • De veilige douchecabine wordt bij voorkeur in de buurt van een wateraanvoer en afvoer geplaatst, waardoor er geen verbouwing hoeft plaats te vinden.
  • De locatie blijft op lange termijn toegankelijk voor de gebruiker. Ook wanneer de mobiliteit verder afneemt en de gebruiker rolstoelafhankelijk* wordt.

* Op zoek naar een douchecabine die te betreden is met een doucherolstoel/ verrijdbare postoel? Kies dan voor de Zorgdouche Extra Veilig 120×90 of 140×90?

Op zoek naar een oplossing om veilig te douchen in een kleine woning? Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Wij bespreken graag de mogelijkheden.