Zorgdouche huren in Noord-Brabant

Zorgdouche Extra Veilig eerst uitproberen voor aanschaffen

Soms is het prettig om de Zorgdouche eerst uit te proberen voor deze aan te schaffen. Daarom bieden wij de optie om de Zorgdouche te huren. Ook de bewoner van dit adres in Noord-Brabant koos ervoor om de Zorgdouche te huren. Door de mobiliteitsproblemen en ademhalingsklachten, was het niet meer mogelijk om boven te douchen. Een traplift was geen optie en verhuizen naar een appartement wilde mevrouw liever niet. Haar huis, ooit ook haar atelier, betekende veel voor haar – en dan was er nog haar geliefde tuin.

Gelukkig bood de Zorgdouche de ideale oplossing. In plaats van een levensveranderende beslissing, zoals verhuizen, koos mevrouw ervoor om de Zorgdouche voor 6 maanden te huren. Zo kon ze in haar eigen huis blijven wonen en ervaren of deze oplossing echt bij haar past.

We hebben de Zorgdouche Extra Veilig (140×90) geplaatst in de aangrenzende garage, waar alle aansluitingen al aanwezig waren. Ondanks een ongelijke vloer – met een verschil van meerdere centimeters – zorgden de stelpoten van de Zorgdouche ervoor dat deze perfect waterpas kon worden afgesteld. Voor extra comfort bij het douchen, koos mevrouw om de douchestoel erbij te huren.

Deze tijdelijke oplossing geeft haar de ruimte om te beslissen of ze de Zorgdouche wil aanschaffen, zonder direct grote investeringen te hoeven doen.

Ook ontdekken of de Zorgdouche bij jouw thuissituatie past? Huur eerst en maak een weloverwogen keuze voor de toekomst.

Hoe is de service van Zorgdouche ervaren?

“Heel fijn dat Zorgdouche de optie geeft om de Zorgdouche eerst te huren. Dit geeft me de vrijheid om het eerst uit te proberen voordat ik deze investering doen. Het contact was persoonlijk en prettig, alles werd soepel geregeld.”

Bekijk alle voordelen van de Zorgdouche