Thuiszorg douchecabine voor senioren & mindervaliden

Douchen in de Thuiszorg is vaak een opgave. Wanneer de cliënt niet meer in staat is om de trap op te lopen, wordt de badkamer onbereikbaar. De cliënt ondersteunen in het traplopen zorgt vaak voor gevaarlijke situaties. De kans dat het misgaat is hoger dan verwacht. Douchen maakt dan plaats voor een dagelijkse opfrisbeurt aan het aanrecht, of met een washand op bed. De cliënt mist het comfort van een warme douche. Of het nu gaat om senioren waarbij de mobiliteit achteruitgaat, cliënten die herstellen van een operatie of blessure, of palliatieve zorg patiënten? Onze speciale Zorgdouche is van oorsprong de eerste in Nederland en een ware uitkomst in de Thuiszorg!

Voordelen voor de Thuiszorg

Naast dat de Zorgdouche veel gemak biedt aan de cliënt, is het ook een uitkomst voor de assistent. Wij zetten de voordelen van onze Thuiszorg douchecabine op een rij: 

Vragen die wij regelmatig kregen

  • “Heeft u een douchecabine met lage instap?”
  • “Is het mogelijk een antislip ondergrond in de douchecabine te krijgen?”
  • “Heeft u de mogelijkheid handgrepen te bevestigen in de douchecabine?”

Speciaal vanuit de behoefte in de Zorg is onze Zorgdouche ontwikkeld. De Zorgdouche is zo ontworpen dat de thuiszorgmedewerker of mantelzorger wordt ondersteund in het assisteren. Een aanvulling in iedere thuiszorgsituatie!

Kwaliteit, toegankelijkheid, functionaliteit én veiligheid staan hierbij voorop.

Goedkoop alternatief zorgbadkamer:

Zorgdouche, een uitkomst voor de thuiszorg

De Zorgdouche wordt in de meeste gevallen op de begane grond geplaatst. Denk bijvoorbeeld aan de woonkamer, bijkeuken, garage, slaapkamer, of serre. Als thuiszorgmedewerker is het wassen van cliënten op bed, of aan het aanrecht verleden tijd. De Zorgdouche wordt aangesloten op een warm- en koud wateraanvoer en op een afvoer. Iedere thuissituatie is uniek en daarmee de plaatsingsmogelijkheden ook. In vrijwel iedere situatie vinden wij een passende oplossing voor de aansluiting. De veilige douchecabines zijn uit voorraad leverbaar en worden binnen 2 weken geplaatst. Bent u geïnteresseerd in een veilige stand-alone douchecabine?

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor onze Zorgdouches?