Thuiszorg Zorgdouche geplaatst in Dronten, Flevoland

Zorgdouche Extra Veilig in bijkeuken

Te gevaarlijk om de trap op te gaan, vonden de thuiszorg medewerkersDe familie is op zoek gegaan naar een snelle oplossing om veilig te kunnen blijven douchen. Wij hebben de Zorgdouche geplaatst in de bijkeuken naast de garage.

Onze extra veilige Zorgdouche is stand alone geplaatst, zonder verbouwing en direct te gebruiken. Binnen 1 dag was de plaatsing geregeld. Hij is van alle gemakken voorzien met o.a. extra steunpunten en een cooltouch thermostaatkraan, zodat meneer zich niet per ongeluk kan verbranden. Door het halfhoge douchegordijn kunnen de thuiszorgmedewerkers meneer goed assisteren zonder zelf nat te worden.

Direct een persoonlijke offerte ontvangen?

“Een douche plaatsen in zo korte tijd, dat gaat toch niet?” Gelukkig boden wij in no-time een oplossing voor meneer, waardoor hij kan blijven genieten van een warme douche terwijl de badkamer onbereikbaar is geworden.

Hoe is de Zorgdouche ervaren?

“Ik vond het allemaal zeer interessant wat er ging gebeuren. Een douche plaatsen in zo een korte tijd, dat gaat toch niet? Ik ben toch wel blij dat ik niet meer de trap op hoef te gaan. Ik loop niet zo heel goed meer en dit kost me heel veel moeite. De lieve meiden van de thuiszorg zullen ook wel verbaasd zijn als ze dit aantreffen morgen!”

Bekijk alle voordelen van de Zorgdouche